درحال بارگذاری...
آلبوم موسیقی متن سریال روزی روزگاری

روزی روزگاری

,
تاریخ انتشار ۲۹ تیر ۱۳۹۶

آلبوم موسیقی متن سریال روزی روزگاری

توضیحات

آلبوم موسیقی متن سریال روزی روزگاری اثر Cem Tuncer, Nail Yurtsever در سال ۲۰۱۱ منتشر شد.

روزی روزگاری (به ترکی استانبولی: Öyle Bir Geçer Zaman Ki) (به‌معنای: “یک‌جوری زمان می‌گذرد که…”)، یک سریال تلویزیونی ترکی محصول سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۳ از کانال دِ (Kanal D) است. دوبلهٔ فارسی این سریال از کانال جم تی‌وی پخش شده‌است. مبنای این سریال براساس دفترچهٔ خاطرات مردی به نام «عثمان» است.

کاپیتان علی آکارسو با همسرش جمیله و ۴ فرزندش مِتِه، عثمان، پِلین و آیلین زندگی خوبی دارد، تا اینکه با کارولین، که یک زن هلندی است، آشنا می‌شود. آشنایی کاپیتان علی با کارولین، زندگی ساده و خوشِ خانوادهٔ آکارسو را زیرورو می‌کند. این ماجراها از اواخر دههٔ ۱۹۶۰ میلادی (اواخر دههٔ ۱۳۴۰ هـ. ش) به وقوع می‌پیوندد.

فصل دوم دو سال پس از فصلِ یک را به تصویر می‌کشد. کاپیتان علی از زندان آزاد می‌شود و خیلی شکسته است. چون خیلی مریض است، از کارش دست می‌کشد و بازنشسته می‌شود. جمیله، که صاحب ارث و میراث «حکمت کارجی» است، برعکسِ کاپیتان علی، زندگی تقریباً خوبی را می‌گذرانَد. اما همیشه اوضاع برای جمیله بر وفق مراد نیست و کنان (کنعان) با هدفِ گرفتنِ انتقام مادرش از حکمت کارجی، که فوت شده، به سراغ جمیله می‌آید و شروع به بازی کثیفی می‌کند.

فصل سوم، پس از گذشت چندین سال، جمیله همچنان روی پای خودش ایستاده و با کار در کارگاه، که از کارجی یادگار مانده، زندگی خوش و آرامی دارد. اما برخلاف زندگی جمیله، کشور ترکیه کودتای ۱۹۸۰ را تقریباً همزمان با انقلاب ایران تجربه می‌کند و وضعیت کشور بسیار نابسامان است. سوسیالیست‌ها و فاشیست‌ها درگیری‌های خیابانی و راهپیمایی برگزار می‌کنند. ترور و کشتار خیابانی اوج می‌گیرد. ارتش به سرکردگی ژنرال کنان اورن، با حمایت مستقیم آمریکا، کودتا می‌کند و نخست‌وزیر وقت، سلیمان دمیرِل را از سمتش برکنار می‌کند. آمریکا، پس از تجربهٔ انقلاب ایران، تصمیم به حمایت کامل مالی و نظامی از ترکیه می‌کند تا مبادا این کشور به سرنوشت ایران مبتلا شود. ارتش اعلام حکومت نظامی در سراسر کشور می‌کند. ترکیه دستخوش تغییرات می‌شود. در این بین، مردی به نام عارف به محلهٔ جمیله اثاث‌کشی می‌کند.

آثار دیگر

برچسب ها

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *